• Εταιρεία - Alfa Auto Car Rentals

  Alfa Auto Rent a Car

  Στην Alfa auto rent a car έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε όχημα ανάλογα με τις ανάγκες σας και σε συνδυασμό με τις προσιτές μας τιμές μπορείτε να κινηθείτε άνετα και οικονομικά εντός και εκτός Αθηνών.

  Η εταιρία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από το 1985. Η γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση είναι το κύριο μέλημα μας καθώς η ικανοποίηση σας είναι η βασική προτεραιότητα της Alfa auto rent a car.

  Ο στόλος μας αποτελείται από καινούργια αυτοκίνητα και έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε από ενοικίαση μικρών αυτοκινήτων και αυτοκινήτων πόλης έως ενοικίαση βαν και πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα.

  Μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, είτε επισκέπτεστε την Αθήνα για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους και να κινηθείτε με άνεση, ποιότητα και ασφάλεια.

  Τα αυτοκίνητα μας ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με το λεπτομερή έλεγχο και τη συνεχή συντήρηση προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.

  Εάν καταφθάνετε στο Αεροδρόμιο των Αθηνών ή στο λιμάνι του Πειραιά η Alfa auto rent a car με χαρά μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και οικονομικά προσφέροντας ειδικές τιμές για κρατήσεις μέσω διαδικτύου.